Barri/Noticies

Qué passa amb el BabyBloc?

Hola amigues, avui estem una mica tristes, hem decidit no organitzar Babybloc per a la jornada reivindicativa de demà.

Moltes de nosaltres hem anat a les manis abans de ser mares, embarassades i amb les criatures.

I és el que voldríem seguir fent. Però a diferència de fa unes setmanes, ara tenim por. Tenim por  perque l’ Alba va haver de córrer amb la criatura al cotxet a refugiar-se en un bar per la duresa  de les càrregues a la mani de l’1 de maig, bar que per cert, li varen tancar les portes als morros.

Tenim por perque ahir al vespre a Sants, a la Marta, la varen tenir retinguda, i l’àrea on es trobava acordonada, amb la seva criatura d’un any, sense menjar ni saber què passaria. I per això, les mares de Babàlia aquesta vegada tenim por, una por que es fa ràbia.

I és per això estem tristes, però també enfadades. Perque no és aquest el missatge que volem transmetre a les nostres criatures, no volem que la por les faci quedar a casa. Volem seguir sortint al carrer sempre que en tinguem ganes, seguir protestant, seguir mostrant suport… Però la veritat és que aquesta vegada no ens veiem amb forces per manifestar-nos amb canalla, no en uns carrers que no semblen ni els nostres.

No convoquem doncs babybloc en aquesta ocasió, però això no ens farà quedar-nos a casa, nos ens farà deixar les nostres criatures al marge sempre. El babybloc tornarà, com ha estat i com ha de ser. Hi trobarem la manera entre totes.

Volem treure la nostra força i la nostra ràbia al carrer tantes vegades com calgui.

Aquest dies estarem sense criatures, algues en cos altres en cor, perque no sempre es fàcil, pero desde aquí volem enviar tot el nostre suport a Can Vies, a un barri que lluita, a un barri que no es rendeix, i que reconstruirà un nou CSA CAN VIES.

Reconstruimos Can Vias

Un pensamiento en “Qué passa amb el BabyBloc?

¿Y tú? ¿Qué opinas?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s