Activitats/Barri

Babalia en Festa Major del Poble Sec con l’Assemblea de Barri

Por segundo año consecutivo, Babalia participa en la Festa Major de Poble Sec en colaboración con l’Assemblea de Barri, proponiendo actividades para l@s peques pero también para los papis y las mamis, del 19 al 27 julio.

La primera actividad este sábado 19 de Julio, con el Taller de Clown en Familia que se realizará en La Lleteria a las 11h (c/salvá 42, es necesario reservar plaza a tráves el mail lalleteriadelpoblesec@gmail.com).

El resto de actividades se realizarán en la plaza Sortidor el sábado 19 y el domingo 20, en C/blesa el día 23 y en c/Hortes los días 25, 26 y 27, justo en frente de La Base. Aparte de los talleres, hay espectáculos, vermutekas, minitroc, musica en vivo y dj.

Programación más detallada en el cartel, en el blog de l’ Assemblea de Barri, o más abajo.

 

PosterDefBBL

 

DISSABTE 19 – diversos indrets

11h — Clown en família amb el Pasquale Marino (a La LLeteria, c/ Salvà, 42). Per aquesta activitat cal reservar plaça abans del 18 a través del mail lalleteriadelpoblesec@gmail.com

12h — Dansa en família, amb la Gisela Rodríguez (Plaça del Sortidor). La Gisela és una de les mares de Babàlia, la que fa el taller de psicomotricitat per les criatures.

 

DIUMENGE 20 – a la Plaça del Sortidor 

11h Taller musical per criatures

13h Vermuteka organitzada per Babàlia, amb DJ El Bomba. Com a les Vermutekes que fem al carrer Hortes l’últim diumenge de cada mes, podrem gaudir de preus populars per picar i beure, musiqueta i espais infantils.

17h “Mou el cul i no siguis gandul” amb el Pedro, membre de l’Assemblea de Barri i soci de La Base, es qui ens fa gaudir dels tallers de percussions i els d’instruments reciclats. Proposa una activitat lúdica i divertida per a grans i petites, per no parar de ballar ni un instant.

 

DIMECRES 23 – al carrer Blesa

18h “Pinta el barri que vols” taller dinamitzat per Babàlia, on cada infant expressarà gràficament quin és el seu model de barri preferit.

 

DIVENDRES 25 – al carrer Hortes

17:30h Taller de cuina, per criatures de 3 a 10 anys, i Taller de maquillatge infantil, per totes les edats

 

DISSABTE 26 – al carrer Hortes

12h Contacontes per criatures 3-7 anys. Explicarem el conte d’ “Elmer, l’elefant “, un conte amb uns valors que des de Babàlia considerem molt importants.

17h Taller de construcció de titelles amb el Mauricio Riobó

18:30h Màgia infantil amb la Montserrat Escopinya

 

DIUMENGE 27 – al carrer Hortes

11h Minitroc, com cada temporada, arriba el Mercat d’intercanvi per bens i coneixements sobre la maternitat i la criança fins als 12 anys. Porta el que ja no et calgui, i endu-te el que necessitis, no s’hi valen els diners!

12h Vermuteka organitzada per Babàlia, amb concert dels Tres gatos pingados. Bona música, bon ambient, zones infantils, bon beure i bon dinar.

 

Us hi esperem!

¿Y tú? ¿Qué opinas?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s