Activitats/Barri/Dia a dia

MINI TROC al XVII Mercat d’intercanvi de Poble Sec

LLOC: CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR, PLAÇA DEL SORTIDOR (POBLE SEC)

Ja tenim un altre cop el Mini Troc dins del Mercat d’Intercanvi de Poble SecAquesta vegada es farà el diumenge 14 de Decembre, al Centre Cívic del Sortidor.

El Mini-Troc és una idea de la Xarxa de Criança Compartida del Poble Sec, gestionada per el grup de CoMaternitat Babàlia i la gent de Trocasec, Trocantoni. És un espai destinat a l’intercanvi exclusiu d’articles i coneixements de la maternitat i la infància (< 12 anys).

Recorda que…

  • Com sempre, la idea clau del mercat és intercanviar, relacionant-te amb la resta de participants i arribant a un acord satisfactori per a ambdues parts.
  • Els intercanvis es fan sense fer servir els euros, utilitzant la imaginació… així que no s’hi val fer gastar diners als altres demanant que et comprin alguna cosa a canvi… siguem creatius/ves!
  • Si vols participar d’aquest mercat, vine a les 10 h al Centre Cívic del Sortidor.  Disposarem d’algunes taules que es deixaran segons ordre d’arribada i que s’hauran de recollir entre tots.
  • Abans de marxar no abandonis els objectes que no vols o que no hagis intercanviat!
També es poden oferir serveis, coneixements i tot allò que se t’acudeixi.  Recorda que l’única condició és no utilitzar els diners!
CartellMiniTroc14DES
A més hi haurà el Minitroc, un espai destinat a l’intercanvi exclusiu d’articles i coneixements de la maternitat i la infància
(< 12 anys).
Més Informació del TROCA SEC:

¿Y tú? ¿Qué opinas?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s