Com ser sòcia

L’Associació Babàlia, Grup de CoMaternitat i Criança Compartida som un grup de famílies amb criatures nascudes a partir de setembre de 2011, preocupades per l’educació de les mateixes, i amb ganes d’implicar-nos en la seva.

Per això, i degut que el sistema actual no ens ofereix una alternativa real per a conciliar amb èxit la vida familiar, personal i laboral, hem decidit prendre les regnes d’aquest procés d’aprenentatge i creixement dels nostres fills i filles, i participar activament en el mateix.

Si has llegit la nostra proposta i vols formar part de Babàlia, has de:

1. Escriure un mail a info@babalia.org explicant les necessitats o voluntat de modalitat de participació. Detall dels dies de la setmana i horaris aproximats en que participarien l’infant i la persona adulta acompanyant (si escau).

2. Les comissions pedagògica i executiva de Babàlia valoraran la manera d’integrar aquesta nova participació dintre del projecte.

3. En cas d’acceptació, Babàlia li enviarà a la família la fulla d’inscripció i li farà el suggeriment d’integració en una comissió de treball concreta.

4. Reunió de la comissió executiva i la família, i acceptació de la comissió de treball suggerida o proposta d’una altra. Es farà entrega de la:

– fulla d’inscripció emplenada

– fotocòpia de la tarjeta sanitària

– fotocòpia del compte bancari

– fotocòpia de la documentació de la persona acompanyant

5. S’estableix el dia de començament de l’infant i Babàlia s’encarregarà de cobrar l’import de la matrícula i del mes en curs, amb les dades facilitades per les famílies.

¿Y tú? ¿Qué opinas?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s